Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lábtörlő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Lábtörlő képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: labtorlo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 122 db
Addel

Addel

Add el piactér

Andersen

Andersen

The Andersen Company 340 Cross Plains Blvd. Dalton, GA 30721 1-800-241-4696 E-Mail: info@andersenco.com

Antibakteriális - MicroGuard

Antibakteriális - MicroGuard

A Microguard lábtörlőcsalád az AEGIS egyedi és forradalmi innovációját alkalmazza. A Microguard lábtörlő elpusztítja a baktériumokat, algákat, gombákat valamint jelentős mértékben csökkenti a poratkák számát, amelyek képtelenek megélni és szaporodni a felületén.

Antibakteriális szennyfogó szőnyegek!

Antibakteriális szennyfogó szőnyegek!

Az antibakteriális szennyfogók tökéletesen tükrözik ezt a filozófiát. Ajánljuk ezeket mindenkinek, akinek fontos szempont a tisztaság megőrzése, illetve erősen javasoljuk azon területen dolgozóknak, ahol feltétlen szükséges biztosítani a steril, higiénikus környezetet (orvosi rendelők, iskolák, óvodák, bölcsődék, egészségcentrumok, kozmetikák, fitness termek, wellness központok, masszázsszalonokban, uszodákban, fürdőkben, állatorvosi rendelőkben, állatpanziókban, stb.).

B+K Trade Kft.

B+K Trade Kft.

Mit forgalmaz a B+K Trade Kft ? * Takarítógépeket * Tisztítószereket * Higiéniai termékeket * Sárfogó szőnyegeket * És mindent, ami a problémára megoldást jelent.

Bajai szőnyegek

Bajai szőnyegek

Kézzel készített szőnyegek, tarisznyák, díszpárnák.

Hirdetés
BauMax

BauMax

A bauMax-nak a barkácsolás területén úttörő szerepe van Közép- és Dél-Kelet-Európában. A Csináld magad azaz a DO IT YOURSELF gondolat a bauMax segítségével teljesedett ki. Az építés, a lakótér, a kert és a szerszám területeken a szakértelmet és a haladást képviseljük és arra törekszünk, hogy azokban az országokban, ahol a bauMax jelen van, piacvezető szerepet érjünk el.

Beltéri lábtörlő

Beltéri lábtörlő

Ipari szennyfogó szőnyeg. Emblémázás. Felkészülten várjuk az extrém elképzeléseket is legyenek ezek akár extra kopásállósság akár extra forma akár szélsőséges környezeti, vagy bármi átlagostól eltérő igény.

Bepa Impex Kft.

Bepa Impex Kft.

Nálunk egyaránt megtalálhatják a magyar, olasz, spanyol és lengyel csempéket, padlólapokat és kültéri- vagy ipari burkolóanyagokat

Besmer Teppich

Besmer Teppich

Dura Besmer GmbH - Ihr Teppichhersteller von innovativen, textilen Bodenbelägen

Biztonsági szőnyegek

Biztonsági szőnyegek

3M Safety-Walk 5100 biztonsági szőnyegek forgalmazásával, és telepítésével kapcsolatos információkat tartalmaz, továbbá egyéb szennyfogó szőnyegek, valamint konyhahigiéniai termékekkel kapcsolatos információk, és terméklisták. Az oldal elsősorban a szennyfogó szőnyegek főbb csoportjairól ad áttekintést, az ajánlott oldal pedig a biztonsági szőnyegekről nyújt információt. Mivel a felhasználási területe speciális, ezért részletesebb információt érdemes a megadott elérhetőségeken kérni.

Blecha

Blecha

Aluminium Tubes Sections Profiles Fences Elbows Fittings EN AW-6060

Tuti menü